احمد دهاز ادامه داد: در حدود 200 نفر از هنرجويان و هنرآموزان صنايعدستي استان نيز همچنان در مراکز آموزشي تحت آموزش هستند و تا پايان بهمن ماه سال جاري دوره آموزشي خود را به اتمام ميرسانند.
وي با اشاره به اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان همدان آموزش يک هزار و 250 نفر از علاقهمندان صنايعدستي را در برنامه اجرايي خود دارد، اظهار داشت: اين تعداد به طور حتم با برنامهريزيهايي که صورت گرفته، مراحل آموزشي خود را پشت سر ميگذارند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان تصريح کرد: اين تعداد از هنرجويان صنايعدستي استان بوشهر در بيش از 10 رشته صنايعدستي آموزش ديدهآند.
دهاز با بيان اينکه تا به امروز رشتههاي گليم بافي، معرق، منبت، مشبک و صنايعدستي دريايي داراي بيشترين متقاضي آموزش را داشتهاند، گفت: خاتم، نگارگري، نقاشي گل و مرغ، تذهيب، سفالگري، کنده کاري روي چوب، سوزندوزي و حصيربافي در ردههاي بعدي قرار دارند.
وي در ادامه اظهار داشت: با توجه به افزايش اعتبار در بخش آموزش صنايعدستي در سال جاري، با بررسيهاي انجام شده تعداد متقاضيان آموزشي و هنرمنداني که موفق به دريافت گواهي مهارت شدهاند، افزايش داشته است.
احمد دهاز با تأکيد بر اينکه با واگذاري آموزش در سال جاري به بخش خصوصي، معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان بوشهر تنها نظارت بر فعاليت مراکز آموزش بخش خصوصي را برعهده داشته است، افزود: اين مراکز از امکانات خوبي براي مقوله آموزش برخوردارند ضمن اينکه از حداکثر امکانات در آموزش استفاده ميکنند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي بوشهر خاطرنشان کرد: علاقهمندان به هنرهاي سنتي استان بوشهر در سه مقطع مقدماتي، پيشرفته و به آموزي تحت آموزش قرار گرفتهاند.
وي يادآور شد: 12 مرکز آموزش صنايعدستي استان بوشهر در شهرستانهاي بوشهر، گناوه، کنگان، ديلم، جم و دلوار فعاليت ميکنند./111
انتهای پیام/